Θεσσαλική Γη

Δοκιμάζουμε το νέο Mavic Air 2 σε λειτουργία HDR

Το DJI Drone Mavic Air 2 θα σας εκπλήξει με τα χαρακτηριστικά του και ιδιαίτερα με την ποιότητα των λήψεων του.Εφοδιασμένο με τον SONY IMX586 (αισθητήρας CMOS 1/2’’, διάφραγμα f/2.8, ευρυγώνιος φακός 84 μοιρών), θα σου προσφέρει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης έως 48MP. Βίντεο έως 4Κ στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και υποστήριξη HDR, για πραγματικά ανεπανάληπτες λήψεις! 

Επιπρόσθετα, το λογισμικό SmartPhoto συνδυάζει τρεις λειτουργίες, αναγνώριση σκηνής, HyperLight και HDR. Έτσι έχουμε αυτόματη βελτιστοποίηση ρυθμίσεων, ανάλογα με το σκηνικό και εξαιρετική φωτεινότητα ακόμα και τη νύχτα. Ακόμη, υποστηρίζει 8K Hyperlapse στα Free και Waypoint modes, για εγγραφή περιεχομένου που θα σε αφήσει με το στόμα ανοικτό και διαμοιράζεται με χαρακτηριστική άνεση. Συγκλονιστικές πανοραμικές λήψεις, αυτόματη εγγραφή κινηματογραφικών βίντεο κλιπ χάρη στο QuickShots και εύκολη επεξεργασία για προσθήκη μουσικής και εφέ, θα ξεχωρίσεις στα social media με αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου!


Το DJI Drone Mavic Air 2 κάνει τη διαφορά παντού και πάντα.


Καταρχάς, με ταχύτητα έως 68.4 χιλιόμετρα την ώρα (Sport mode) και μέγιστη διάρκεια πτήσης τα 34 λεπτά, θα διασκεδάσεις πέρα από τα καθιερωμένα και δίχως περιορισμούς. Επιπλέον, είναι έξυπνο και το αποδεικνύει στην πράξη μέσω των λειτουργιών που ενσωματώνει. Έτσι, στο Spotlight 2.0 η κάμερα παραμένει «κλειδωμένη» στο θέμα σου, στο ActiveTrack 3.0 το ακολουθεί αποφεύγοντας εμπόδια πιο ομαλά παρά ποτέ, ενώ στο POI 3.0 εντοπίζει δυναμικά αντικείμενα εν κινήσει όπως άτομα και αυτοκίνητα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Καθώς υποστηρίζει μετάδοση βίντεο ανάλυσης 1080p με εμβέλεια έως 10 χιλιόμετρα χάρη στην τεχνολογία OcuSync 2.0, σε διπλή συχνότητα 2.4GHz και 5.8 GHz με αυτόματη εναλλαγή καναλιού για την καλύτερη δυνατή επικοινωνία. Και, φυσικά, η συνοδευτική εφαρμογή DJI Fly θα σου χαρίσει απόλυτη ευχρηστία, με πληθώρα επιλογών, ρυθμίσεων και λειτουργιών που θα λατρέψεις!

Εμείς ως Artplusvideo.gr το έχουμε στα χέρια μας. Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσουμε μια σειρά δοκιμών ώστε να δούμε μαζί σε πραγματικές συνθήκες τις επιδοσεις του . Στο σημερινό τεστ έγινε μια δοκιματική λήψη σε HDR video για να δούμε την συμπεριφορά του αρχείου κατα την διάρκει της λήψης αλλα και στο post production. Aς δούμε πως τα πήγε το νεό  DJI Drone Mavic Air 2

Μπορείτε να δείτε περισσότερες δουλειές μας  στο Portofolio μας.

1 comment
Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram