Θεσσαλική Γη – επεισόδιο 2

Δοκιμάζουμε το νέο Mavic Air 2 σε λειτουργία Ηelix, Circle και Boomerang

Παρέα με το νέο Mavic Air 2 βρεθήκαμε στο ξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου στα Δελέρια του δήμου Τυρνάβου για να δοκιμάσουμε 3 νέες λειτουργίες του απο την σειρά Quick shot.

Πολλοί από εμάς ψάχνουμε απλώς για ένα drone που μπορεί να τραβήξει επικά πλάνα χωρίς να περάσει μια ολόκληρη μέρα. Αν αυτό ακούγεται σαν εσάς, τα QuickShots είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσετε εντυπωσιακές ακολουθίες πτήσεων στο υλικό σας με λίγα απλά κλικ. Τόσο το Mavic Air, όσο και το Mavic Air 2 προσφέρουν πέντε QuickShots: Dronie, Circle, Helix, Rocket, Boomerang και Asteroid. Το Mavic Air 2 προσθέτει προηγμένη ηλεκτρονική σταθεροποίηση στα QuickShots, γεγονός που τα καθιστά πιο ομαλά και πιο σταθερά από ποτέ.

Για να πραγματοποιήσετε ένα QuickShot, πετάξτε και τοποθετήστε το drone να αιωρείται τουλάχιστον δύο μέτρα πάνω από το έδαφος. Επιλέξτε το QuickShot που θέλετε να τραβήξετε, ορίστε την επιθυμητή απόσταση πτήσης και, στη συνέχεια, επιλέξτε το θέμα σας είτε πατώντας είτε, σύροντας ένα κουτί γύρω από αυτά στην οθόνη. Πατήστε “Start” και το Mavic Mini θα εκτελέσει το QuickShot της επιλογής σας. Aς δούμε τις 3 λειτουργίες που χρησιμοποιήσαμε κατά την λήψη μας.

Circle : To σκάφος μας έχοντας ως κέντρο το θέμα που ορίσαμε κάνει ένα πλήρη κύκλο σε καθορισμένη ακτίνα.

Helix : Τo σκάφος μας έχοντας ως κέντρο το θέμα που ορίσαμε ανεβαίνει σε ύψος καθώς περιστρέφεται γύρω απο το θέμα μας.

Boomerang : Το σκάφος διαγράφει μια οβάλ πορεία. ανεβαίνοντας καθώς πετάει μια μακριά απο το σημείο εκκίνησης και κατεβάινει καθως γυρίζει..

Δείτε την πτήση με λειτουργία HDR VIDEO εδώ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram