Καθολική βάπτιση στη Λάρισα

Το βίντεο της βάπτισης του Theodoro-Carlos που τελέστηκε στη Λάρισα, μας διηγήθηκε μια ιστορία αγάπης δύο ανθρώπων από διαφορετικές χώρες.
Οι γονείς του μικρού αγοριού, αψήφισαν αποστάσεις και εμπόδια και συμπορευτήκαν, επιβεβαιώνοντας την ισχύ της αγάπης.

Στο πρόσωπο του μικρούλη, ενώθηκαν οι ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, της Ελλάδας και της Αργεντινής. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Καθολική Εκκλησία της Ιεράς Καρδιάς του Ιησού.
Ο επιβλητικός ναός, μαγνήτισε το ενδιαφέρον μας χάρη στην άρτια συνυφασμένη με απλότητα, μεγαλοπρέπεια του. 

Ο χώρος γέμισε με τα γέλια του παιδιού και τη χαρά των ανθρώπων που βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας Botassi. Ο κόσμος γιόρταζε μαζί τους, καθώς υποδεχόταν και εκείνος επίσημα το νέο μέλος στην αγκαλιά του ενώ ο Σεπτέμβριος ντύθηκε με την αγνότητα και τη ζωντάνια του ιερού γεγονότος. Σηματοδότησε, έτσι, το τέλος ενός υπέροχου καλοκαιριού και την έναρξη μιας νέας, ακόμα πιο δημιουργικής εποχής. Η φύση συνέθεσε τη δική της ιεροτελεστεία, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές λήψεις. καθολική βάπτιση στη Λάρισα

Πλάνα βαμμένα με χρυσαφένιους και καφέ τόνους, απέδωσαν την ατμόσφαιρα της αναγγέννησης της πλάσης.

Οι χρωματισμοί του ζεστού και φωτεινού, φθινοπωρινού ηλίου συνετέλεσαν στην επίτευξη ενός μοναδικού αποτελέσματος. Κάθε φορά απολαμβάνουμε, να συνεργαζόμαστε με άτομα αισιόδοξα και έμφυτα ευγενικά.
Όπως ακριβώς και οι γονείς του μικρού Theodoro-Carlos.

Το ζευγάρι, δεν έπαψε στιγμή να δείχνει την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του, για το θείο δώρο που ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία του. Τα χείλη των νονών, αλλά και των παρευρισκομένων πλημμύριζαν με ευχές, για μια γλυκιά, γεμάτη φως ζωή.
Η συγκίνηση ήταν το κυριάρχο χαρακτηριστικό της ημέρας.
Αισθανόμασταν μέλη μιας μεγάλης οικογένειας.

Αποτυπώναμε δυναμικά τις στιγμές, πάντα σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα και την ιεροσύνη της περίστασης. Σκοπός μας, η απαθανάτιση όλων εκείνων των εικόνων, που θα μείνουν παντοτινά φυλαγμένες στην καρδιά και τη μνήμη της οικογένειας. Και εμείς από την πλευρά μας, εκφράζουμε την από ψυχής επιθυμία, για μια ευτυχισμένη και πλούσια σε αγάπη και συναισθήματα πορεία. καθολική βάπτιση στη Λάρισα

Περισσότερες δουλειές μας μπορείτε να βρείτε στο Portfolio

Αν θέλετε να μιλήσουμε για την δική σας βάπτιση επικοινωνήστε μαζί μας