5η Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών – Aftemovie

Το βίντεο για την 5η Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών μέσα σε λίγα μόλις λεπτά καταφέρνει να μας μεταφέρει λίγη απο την μαγεία διάφορων πολιτισμών του κόσμου.

Όταν η σύγχρονη κουλτούρα συναντιέται με την παράδοση αιώνων που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου, τα πολιτισμικά στοιχεία 4 χωρών «απογειώνουν» όλα μας τα καλλιτεχνικά αισθητήρια σε μια πανδαισία ήχου, κίνησης και θεάματος. Ταξιδεύουμε με όλες τις αισθήσεις μας από τους δρόμους της Χιλής στις χιλιετείς παραδόσεις της Πολωνίας καταλήγοντας στο νησί της Αφροδίτης και την 11.000 ετών ιστορία του.

Η Χορευτική Συνάντηση Πολιτισμών είναι ένας θεσμός, ο οποίος ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια. Μετά από μια παύση δύο χρόνων λόγω της πανδημίας, επανέρχεται δριμύτερος και πιο οργανωμένος  με την 5η Χορευτική Συνάντηση που βασίζεται στην συνεργασία, στην εξωστρέφεια, στην νεολαία, στη συλλογικότητα και στην καινοτομία.

Δίνουμε έτσι τη  δυνατότητα να έρθει ο κόσμος της περιοχής μας σε επαφή με  άλλους πολιτισμούς, με ξένες χώρες, να ανοίξει το πνεύμα, να ανοίξει ο ορίζοντας, να θέλει  ξανά ο κόσμος να ταξιδέψει, να υποδέχεται  επισκέπτες. Πρόκειται για μια ουσιαστική, ανταλλαγή πολιτισμών στην πράξη.

Περισσότερες δουλειές μας μπορείτε να βρείτε στο Portfolio

.