Η Nikon είναι σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία firmware για τις φωτογραφικές μηχανές mirrorless Z7II και Z6II πλήρους κάδρου (FX – Nikon).

Η έκδοση 1.10 του firmware θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2021. Αυτή η ενημέρωση firmware βελτιώνει την απόδοση του AF ανίχνευσης ματιών στη Z 7II και τη Z 6II και προσθέτει περισσότερες μορφές εγγραφής και ροές εργασίας video κατά τις λήψεις με τη Z 6II.

nikon
nikon

Μετά την ενημέρωση του firmware 1.10, οι φωτογραφικές μηχανές Z 6II και Z 7II θα μπορούν να ανιχνεύουν τα μάτια των ανθρώπινων θεμάτων ακόμη και όταν το πρόσωπο του θέματος στο κάδρο έχει μικρές διαστάσεις. Θα προστεθούν βελτιώσεις στις λήψεις με AF αυτόματης επιλογής περιοχής (people) και AF ευρείας περιοχής (L-people). Αυτή η ενημέρωση firmware θα προσθέσει επίσης υποστήριξη 4K UHD/60p στις επιλογές εγγραφής video Z 6II και θα παρέχει έξοδο σε video RAW σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής Blackmagic Design στη Z 7II και τη Z 6II.  Μετά την ενημέρωση, θα είναι δυνατή η εγγραφή σε μορφή⁵ Blackmagic RAW καθώς και σε μορφή ProRes RAW.

Το Blackmagic RAW είναι ένα εύχρηστο codec που περιλαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα της εγγραφής σε μορφή RAW. Καθώς περιλαμβάνει πολλές νέες τεχνολογίες, όπως έναν νέο προηγμένο αλγόριθμο εξάλειψης μωσαϊκού, το Blackmagic RAW εξασφαλίζει εικόνες χωρίς απώλειες που είναι ιδανικές για ροές εργασίας υψηλής ανάλυσης, υψηλής ταχύτητας καρέ και υψηλού δυναμικού εύρους.

Περισσότερες δουλειές μας μπορείτε να βρείτε στο Portfolio